ponedeljek, 16. junij 2025

Goveje stegno in cmoki

Goveje stegno v gobovi omaki Goveje stegno posoli in popopraj. V ponvi segrej olje in maslo ter stegno na hitro opeci z vseh strani, da dobi lepo rjavkasto skorjico. Prilij malo vode in duši do mehkega. Nato ga odstrani s ponve in postavi na toplo. Za omako: očiščene jurčke zreži na lističe. Na maslu rahlo zarumeni čebulo, dodaj jurčke in prilij vino. Prepraži. Ko tekočina povre, jih potresi z mo... družina več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo