petek, 6. junij 2025

To je recept za “kraljico” vseh govejih enolončnic: Govedina po burgundsko

Govedina po burgundsko, ki jo pogosto smatrajo za kraljico vseh govejih enolončnic, je francoska enolončnica, ki združuje nežne koščke govedine, dušene v rdečem vinu s korenjem in zelišči ter praženo čebulo in gobami, ki jed zaokrožijo. Recept je nekoliko zahtevnejši, a vreden vsake minute. Sestavine 250 g debele slanine, narezane na 2,5 cm koščke 1,4 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo