sreda, 21. maj 2025

Nekaj okusnih nadomestkov, če se izogibate pitju kave

Kakav pridobivajo iz semen kakavovca, ki ga največ pridelajo v Afriki in Južni Ameriki. Po dolgotrajnih postopkih pridobljen kakavov prah je osnovna surovina za čokolado, pri tem kakavovi masi vmešajo sladkor in številne dodatke, od arom do mleka, seveda pa je za imenitno čokolado nujno dobro poznavanje tehnološkega postopka, ki je, milo rečeno, zapleten. Med Več; aleteia več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo