V receptu za milo, ki vam ga predstavljam danes, bomo uporabili kozje mleko, ki zelo dobro dene tudi najbolj občutljivi koži. bodi eko več »
Več iz medija
Skriti sovražnik v črevesju, ki ga marsikdo spregleda: Kako ga prepoznati in...
Kandida v črevesju povzroča napihnjenost, utrujenost in težave s prebavo. Odkrijte, kako jo naravno odpraviti s prehrano in zelišči. bodi eko več »
Kaj jeseni narediti z orehovimi listi, ko padejo z drevja? Veliko vrtnarjev...
Orehovi listi vsebujejo juglon, ki lahko škodi rastlinam. Odkrijte, kako jih pravilno uporabiti ali kompostirati brez napake. bodi eko več »
Kako pravilno shraniti kakije, da ne začnejo gniti? S temi preprostimi triki bodo...
Kaki hitro zgnije, če ga ne shranimo pravilno. Spoznajte preverjene trike, s katerimi bo ostal svež več dni. bodi eko več »
Ali so sirupi iz posušenih zelišč res manj učinkoviti? Kako lahko ohranimo...
Sirupi iz posušenih zelišč so nežnejši, a še vedno učinkoviti. Preverite, kako jih pripraviti in kdaj jih uporabiti. bodi eko več »
Nutricionisti razkrivajo: To je 5 živil, ki imajo več omega-3 kot...
Lanena in chia semena, orehi, konoplja in spirulina so močnejši viri omega-3 kot losos. Odkrijte, zakaj. bodi eko več »
Kako zaščititi hortenzije pred zmrzaljo: S tem preprostim postopkom bodo brez...
Spoznajte, kako s preprostimi koraki zaščitite hortenzije pred zmrzaljo in jih pripravite na bujno spomladansko cvetenje. bodi eko več »
Ne kombinirajte avokada s temi živili
Nekatere kombinacije z avokadom lahko upočasnijo prebavo ali zmanjšajo vsrkavanje hranil. Odkrijte, česa se izogibati. bodi eko več »
S tem trikom iz kuhinje bodo vaše orhideje ponovno cvetele. Dovolj je že ena...
Odkrijte, kako uporabiti riževo vodo kot naravno gnojilo za orhideje – nežno krepi korenine in spodbuja cvetenje. bodi eko več »

