petek, 9. maj 2025

Paradižnik, ki ni 100 % domač, je enostavno prepoznati, pozorni bodite na tole

Paradižnik, ki ga tako radi vključujemo v jedilnike, je sicer sadje, vendar se pogosto obravnava kot zelenjava. Praviloma se prodaja spomladi in poleti, saj ga je pozimi težje hraniti, razen če je bil industrijsko predelan. Toda z vse večjo skrbjo glede kakovosti hrane se pogosto pojavlja vprašanje: kako prepoznati, ali je bil paradižnik škropljen s 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo