nedelja, 15. junij 2025

“Zasavsko jetrnico” bi radi zaščitili

»Zasavska jetrnica« je pasterizirana mesnina in je izdelana iz svinjskega plečeta ali stegna, obrane kuhane svinjske glave s podgrlino, svinjskih jeter, kuhane kože, kuhane prosene kaše, surove čebule, česna, kumine in začimb, zato je zanjo značilen okus po jetrih in kumini. Nadev se napolni v svinjsko črevo premera 36–40 mm in na obeh koncih ročno zon več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo