petek, 9. maj 2025

Recept za enolončnico z lečo in testeninami, okusna brezmesna jed

Ko si zaželimo nekaj hranljivega, toplega in brezmesnega, je ta gosta enolončnica z lečo in testeninami popolna izbira. Združuje nežno sladkobo korenja, aromo zelišč in bogato omako iz paradižnika. Prav vsak grižljaj nasitno objame – še posebej z dodatkom česnovega preliva. Sestavine 200 g (1 skodelica) rjave leče (namočene 8–10 ur ali čez noč) 3 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo