četrtek, 14. avgust 2025

Italijanska sladica: Bonet

Potrebujemo: 4 jajca 120 g sladkorja 50 g kakava v prahu 500 ml mleka 20 ml ruma 120 g italijanskih mandljevih piškotov amarettov Karamela: 120 g sladkorja 50 ml vode Na kuhalnik pristavimo kozico, v katero dodamo sladkor in vodo. Vsebino med mešanjem počasi segrevamo, da se ves sladkor raztopi. Sirup nato brez mešanja segrevamo novice.si več »

Več iz medija

Celje so preplavili spački

Med 30. julijem in 4. avgustom je v Postojni potekalo 25. svetovno srečanje prijateljev legendarnega spačka. Dogodek je privabil več tisoč ljubiteljev tega... novice.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo