četrtek, 21. avgust 2025

Redno uživanje piščanca lahko poveča tveganje za nastanek raka

Nova raziskava opozarja na potencialno nevarnost, ki preži v piščančjem mesu – bakterijo kampilobakter, ki bi lahko prispevala k povečanju primerov raka debelega črevesa. dnevnik več »

Več iz medija

Luka je naš

 

Včeraj so, kot pišemo, pri KUD Apokalipsa predstavili knjigo z naslovom 77: Osrečenost v času Luke Dončića, ki pa ni biografija tega globalnega zvezdnika,... dnevnik več »

Nejasnosti varnostnih jamstev

 

Pohvale vredno je, da se je po treh letih in pol krvi, razdejanj in trpljenja našel Zahodnjak, kakorkoli že čudaški in muhast, ki se je skupaj z ruskim... dnevnik več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo