Kolikokrat ste že stali pred praznim kozarcem vloženih paradižnikov, artičok ali paprik in se spraševali, kaj narediti s tistim okusnim oljem, ki je ostalo na dnu? Če smo ga do zdaj nevede zlivali proč, je zdaj morda pravi čas, da temu naredimo konec. Pred kratkim smo namreč ugotovili, da je olje, ki ostane v posodah vložene zelenjave, pravi mali zaklad, ki ga lahko uporabimo na (vsaj) šest dobrih... slovenske novice več »
Več iz medija
Poglejte, kaj se je zgodilo v podhodu na Celovški, bralka je...
Kot je možno razbrati na sliki, je v podhodu nekaj zagorelo, saj so na tleh vidni zogleneli ostanki, zid pa je počrnel. slovenske novice več »
Fuzija okusov z Binetom Volčičem
Navdušil z raznoliko paleto okusov in pristnim doživetjem. slovenske novice več »
Dobrodelna veselica uspela
V Solčavi so se veselili, ob tem pa pripravili še dražbo rekvizitov znanih športnikov. slovenske novice več »
73-letni kolesar na Gorenjskem trčil v drog javne razsvetljave in...
Podlegel je poškodbam. slovenske novice več »
Šok! Trump v ruskem živalskem vrtu
»Trump je miren, razsoden in zelo pozoren – opazuje dogajanje.« slovenske novice več »
Končno več kopalnih voda v Piranu
Občani in obiskovalci bodo lahko uživali na urejenih in nadzorovanih območjih. slovenske novice več »
Arso prižiga alarme za točo! Tu je verjetnost največja
Od popoldneva možni krajevni nalivi, tudi toča. slovenske novice več »
Zmagovalci oddaje MasterChef Slovenija: Kje so in kaj počnejo...
Kje so vsi tisti, ki so se okitili z nazivom najboljši amaterski kuhar oziroma kuharica? slovenske novice več »