sreda, 30. april 2025

Tako se vam čebula ne bo nikoli več zažgala

Verjetno se že doživeli trenutek, ko se vam je čebula zažgala in pustila grenak priokus. Da bi se temu izognili, je pomembno razumeti nekaj osnovnih pravil priprave čebule. S pravimi tehnikami in triki bo vaša čebula vedno lepo karamelizirana, mehka in slastna. Izbira prave posode Najboljša izbira je ponev z debelim dnom, saj enakomerno porazdeli moj prihranek več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo