sobota, 10. maj 2025

Kako porabiti šunko, ki je ostala od velikonočnega zajtrka?

Po velikonočnih praznikih se pogosto znajdemo z ostanki šunke, ki jih ne želimo zavreči. Zbrali smo nekaj okusnih in preprostih receptov, s katerimi boste te ostanke spremenili v slastne jedi. 1. Pripravite ričet po babičino Ričet je okusna jed, pripravljena iz ješprenja, korenja … v njej pa lahko uporabite tudi ostanke velikonočne šunke.   2. 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo