sobota, 10. maj 2025

Ali je varno pojesti trdo kuhano jajce z zelenkastim rumenjakom – in kako ga s...

Trdo kuhano jajce. Ena najbolj osnovnih, preprostih jedi, ki jih zna pripraviti še tako kuhinjsko nespretna duša. Voda, jajce, nekaj minut kuhanja – in voilà, malica ali zajtrk je rešen. A potem pride tisti trenutek resnice: prerežeš jajce, da preveriš, kako lepo se je skuhalo, in... bum. Rumenjak z zelenkastim robom. Hm? city magazine več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo