sobota, 10. maj 2025

Tako lahko pripravite hren, da ne bo preveč pekoč

Preprosta, a izjemno okusna hrenova omaka, ki se odlično poda k mesnim jedem, še posebej k velikonočni šunki, govedini ali pečenki. Kremasta majonezna osnova s pikantnim hrenom, svežim limoninim sokom in aromatičnim drobnjakom pričara bogat okus z minimalnim trudom. Sestavine 120 g majoneze 1–2 žlici hrena 1 žlička sveže stisnjenega limoninega soka (ali po okusu) 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo