sobota, 10. maj 2025

To je sestavine, ki jo dodajte omakam namesto moke, da jih zgostite

Ta sestavine je odličen nadomestek za tradicionalno prežganje, saj jed zgosti na zdrav način, hkrati pa obogati njen okus in hranilno vrednost. Je lahko prebavljiva, nizkokalorična in bogata z rastlinskimi beljakovinami.​ Govorimo o rdeči leči. Uporaba rdeče leče za zgoščevanje jedi Priprava leče: Rdečo lečo pred uporabo operite pod hladno vodo, da odstranite morebitne nečistoče.​ 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo