torek, 17. junij 2025

Na širšem Celjskem kar dva dobitnika 4 (kuharskih) kap

V Sloveniji in tudi v Celju kulinarika vse bolj pridobiva na veljavi, posledično se tudi restavracije in lokali v knežjem mestu in okolici trudijo ponuditi čim bolj kakovostno kulinarično ponudbo. Pokazatelj, kako dobro jim uspeva, je tudi podelitev prestižnih kulinaričnih priznanj Gault&Millau, (kuharskih) kap. Letos je zavidljive štiri kape dobila ponovno restavracija Pavus – Grad novice.si več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo