petek, 9. maj 2025

Recept za piščanca po francosko v čebulni omaki

Francoska čebulna juha je ena najbolj prepoznavnih jedi francoske kuhinje, njene bogate okuse pa lahko prenesemo tudi v druge jedi. Ta recept združuje sočne piščančje prsi, karamelizirano čebulo in bogat okus sira Gruyère, ki se lepo stopi in poveže vse sestavine. Sestavine 4 piščančje prsi (brez kosti in kože) 3 velike rjave čebule (na tanko 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo