nedelja, 11. maj 2025

Flancati – hrustljavi, dišeči, tradicionalni

Flancati so priljubljena hrustljava sladica, značilna za pustni čas. Njihova skrivnost je v tanko razvaljanem testu, rahli teksturi in posebnem aromatičnem priokusu. Pečene v vročem olju in posute s sladkorjem v prahu so popolna sladica za vsako priložnost – sveži so neustavljivi. Sestavine 250 g gladke moke 250 g ostre moke 3 jajca 2 rumenjaka 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo