nedelja, 11. maj 2025

Če kuhate fižol, skoraj zagotovo naredite to napako

Fižol, cenjen zaradi svojih prehranskih koristi, kot so beljakovine, vlaknine, vitamini in minerali, je ključni del uravnotežene prehrane. Priporoča se redno uživanje stročnic, vključno s fižolom, zaradi njihovih mnogih zdravstvenih prednosti. Te vključujejo izboljšanje prebave, uravnavanje ravni sladkorja v krvi, zmanjševanje tveganja za bolezni srca in vzdrževanje zdrave telesne teže. Vendar pa ... 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo