ponedeljek, 12. maj 2025

Kraljevski zajtrk: Jajca po florentinsko

Ta klasična francoska jed združuje nežno kuhano jajce, bogato omako in aromatično sotirano špinačo, vse skupaj pa se zaključi s hrustljavo gratinirano skorjico sira Gruyère. Sestavine 2 celi nageljnovi žbici pol čebule 30 g masla 30 g večnamenske moke 500 ml polnomastnega mleka 1 lovorjev list 1 vejica timijana 1 žlička soli 2 ščepca belega 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo