sreda, 14. maj 2025

Triki naših babic: Kako narediti krofe vzhajane in s širokim belim robom

Pravi domači krofi morajo biti zunaj hrustljavi, znotraj votli, na sredini s širokim belim robom in ne preveč mastni. Izbor moke Za krofe vedno izberite moko tipa 400. To je mehka moka, brez pšeničnih kosmičev, za razliko od moke tipa 500, ki vsebuje malo pšeničnih kosmičev, zato bo testo dovolj gladko. Kvas Najboljši krofi so 1001 ideja več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo