sreda, 18. junij 2025

5 jedi, ki jih nikoli ne bi smeli ponovno segrevati

Ponovno segrevanje določenih živil lahko spremeni njihovo strukturo, okus ali celo povzroči zdravstvena tveganja zaradi razvoja škodljivih bakterij ali toksinov. Tukaj je pet jedi, ki jih ne bi smeli segrevati, ko se ohladijo: 1. Riž Riž je zelo občutljiv na bakterije, še posebej na Bacillus cereus. Te bakterije lahko tvorijo toksine, ki preživijo kuhanje. Če … domžalec več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo