»Tapas je lahko tako preprost, kot je krožnik oljk, nadevanih s sardoni, in košček slanega sira, ali pa je edinstvena specialiteta. Edino pravilo je, da je tapas nekaj, v čemer moramo uživati v prostem času v dobri družbi, s kozarcem vina v roki.« slovenske novice več »
Več iz medija
Istra v kozarcu: praznik refoška s panoramskimi razgledi in vinskim...
52. Praznik refoška in slovenske Istre. slovenske novice več »
Oče, obtožen umora hčerke, sme z družino na počitnice (VIDEO in...
Oče iz Arizone, obtožen umora svoje hčerke, je pred začetkom sojenja lahko odpotoval na dopust z družino. slovenske novice več »
Aleš Čakš: Vedno bom verjel v ljubezen
Te dni predstavlja svojo že tretjo knjigo (Ne)ljubezni, gejevska p(r)oezija je surova in nežna hkrati, erotična, temačna, malo avtobiografska, nekaj je tudi... slovenske novice več »
Motorji iz leta 1903 in avti izpred vojne: Kamnik gosti revijo...
V Kamniku, Cerkljah in Volčjem Potoku jih bo na ogled 60. slovenske novice več »
V porodnišnici se obeta rekord: kar 14 medicinskih sester pričakuje...
Bolnišnica ni razkrila, kdaj naj bi sestre rodile, a jasno je, da se na oddelku obeta sezona, polna veselja. slovenske novice več »
Hiperzvočna prihodnost
Ameriški testni raketoplan je že dvakrat presegel hitrost 5 machov in varno pristal. slovenske novice več »
Finci odčitali lekcijo in dali devet golom Slovencem
V slovenskem taboru so tudi po četrti tekmi ostali brez vsaj točke na SP. slovenske novice več »
Bojan Cvjetićanin doživel anksiozni napad na odru
Gostoval je na Slovenskem oglaševalskem festivalu SOF, kjer je v pogovoru povedal več zanimivih stvari o sebi. slovenske novice več »