sobota, 22. november 2025

Piščanec v šampanjcu

Potrebujemo: piščančja bedra, lahko tudi brez kosti 1 žlica gorčice sok pol limone sol, poper olje 30 g masla pol litra jušne osnove 2 žlici parmezana 1 čebula 3 stroki česna 1 jajčevec 200 ml šampanjca/penine 2 žlici kisle smetane žajbelj, timijan Piščančja bedra operemo in osušimo. Damo jih v večjo posodo, posolimo, dodamo nekaj novice.si več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo