sobota, 23. avgust 2025

Zgodba o slovenski kuhinji

Z izjemnim poudarkom na kulturni dediščini in tradicionalnih receptih knjiga Slovenska kuhinja bralca popelje na gastronomsko popotovanje po Sloveniji, ki je preplet okusov, zgodovine in preproste ljubezni do hrane. Gre za idejo o zanimivi zgodbi o slovenski kuhinji, ki se je porodila Gorenjcu Matjažu Chvatalu. gorenjski glas več »

Več iz medija

Obvezno cepljenje drobnice?

V upravi za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin preučujejo možnost uvedbe obveznega cepljenja drobnice proti sevom bolezni modrikastega jezika, ki se... gorenjski glas več »

Mi vsi smo Peršman

 

V zadnjih letih je že kazalo, da se razmere za slovensko manjšino na avstrijskem Koroškem normalizirajo in celo izboljšujejo. Nedavna incidenta pri Peršmanovi... gorenjski glas več »

Podlubniki ne mirujejo

 

Gozdarji so v prvi polovici letošnjega leta odkazali za posek 185 tisoč kubičnih metrov lubadark, kar je približno šestino več kot lani. gorenjski glas več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo