Z izjemnim poudarkom na kulturni dediščini in tradicionalnih receptih knjiga Slovenska kuhinja bralca popelje na gastronomsko popotovanje po Sloveniji, ki je preplet okusov, zgodovine in preproste ljubezni do hrane. Gre za idejo o zanimivi zgodbi o slovenski kuhinji, ki se je porodila Gorenjcu Matjažu Chvatalu. gorenjski glas več »
Več iz medija
Dišalo tudi psu
gorenjski glas več »
Obvezno cepljenje drobnice?
V upravi za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin preučujejo možnost uvedbe obveznega cepljenja drobnice proti sevom bolezni modrikastega jezika, ki se... gorenjski glas več »
Društvene publikacije, 3. del
gorenjski glas več »
Gospodarska rast
V prvem polletju je bila v primerjavi z istim obdobjem lani 0,1-odstotna. gorenjski glas več »
Nasilen do partnerice
gorenjski glas več »
Gorenjski večer v Dobrli vasi
gorenjski glas več »
Mi vsi smo Peršman
V zadnjih letih je že kazalo, da se razmere za slovensko manjšino na avstrijskem Koroškem normalizirajo in celo izboljšujejo. Nedavna incidenta pri Peršmanovi... gorenjski glas več »
Podlubniki ne mirujejo
Gozdarji so v prvi polovici letošnjega leta odkazali za posek 185 tisoč kubičnih metrov lubadark, kar je približno šestino več kot lani. gorenjski glas več »