četrtek, 14. avgust 2025

Goveji medaljoni z zelenim poprom

Sestavine za 4 osebe: 4 goveji pljučni medaljoni debeli 2,5 cm malo olivnega olja žlica masla 2 žlici zelenega popra 1 dcl belega vina 1 dcl sladke smetane sol Priprava: 1. korak Zrezke pokapljamo in premažemo z oljem in pustimo pol ure na sobni temperaturi. 2. korak Zrezke pečemo na vroči ponvi na mešanici olja novice.si več »

Več iz medija

ŠTAJCAST: Rok Švab

Je resnični ljubljenec ljudskih src. Vanje je zlezel s izjemnim glasom, srčnim nasmehom, in s svojo neločljivostjo od najbolj slovenske harmonike. Že več... novice.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo