četrtek, 1. maj 2025

“Pomembno je, da krepimo zavest o lokalni hrani”

Ta teden bo prvič zaznamoval teden slovenske hrane, ki bo z različnimi aktivnostmi in dogodki spodbujal k izbiri lokalno pridelane hrane ter poudarjal njene prednosti in koristi. Teden se bo zaključil v petek s tradicionalnim slovenskim zajtrkom. Teden slovenske hrane je na pobudo več stanovskih organizacij s prvopodpisano Čebelarsko zvezo... e-utrip več »

Več iz medija

Začetek sezone na gradu Kostel

Z začetkom pomladi se začenja tudi nova sezona obiskov mogočnega Gradu Kostel, enega najlepše ohranjenih srednjeveških biserov ob reki Kolpi. V letošnji sezoni... e-utrip več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo