petek, 11. julij 2025

Ima po praženju čebule cela hiša neprijeten vonj? Storite to in vonja sploh ne bo

Da bi preprečili, da bi neprijeten vonj po dušeni čebuli ostal v vaši hiši, je uporaba sode bikarbone pri kuhanju odličen trik, ki ga uporabljajo profesionalni kuharji. Dodajanje sode bikarbone nasekljani čebuli na vročem olju pomaga zmanjšati širjenje vonja po prostoru, saj soda bikarbona nevtralizira sproščanje žveplovih spojin, ki povzročajo ta značilen vonj. PREBERITE TUDI: 1001 ideja več »

Več iz medija

Izjemen recept za polnjene bučke

 

Osvežujoča poletna jed, ki združuje hrustljavo zapečene bučke z bogatim zeliščnim nadevom in pestom. Polnjene bučke so odlične za kosilo ali večerjo. Sestavine... 1001 ideja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo