petek, 11. julij 2025

Zdaj je čas za kisanje zelja: Pripravite ga po tem receptu, glave bodo čvrste do p..

Pomembno je vedeti, kako pravilno kisati zelje, da se glave ne zmehčajo preveč in ne bo preveč kislo. Upoštevajte te nasvete in vaše kislo zelje bo odlično. Če nimate prostora, da bi ga kisali v glavah, ga lahko pripravite tudi v kozarcih. Osnovna pravila kisanja Izračun količine zelja: Teža zelja (v kilogramih) naj bo polovica 1001 ideja več »

Več iz medija

Izjemen recept za polnjene bučke

 

Osvežujoča poletna jed, ki združuje hrustljavo zapečene bučke z bogatim zeliščnim nadevom in pestom. Polnjene bučke so odlične za kosilo ali večerjo. Sestavine... 1001 ideja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo