sreda, 30. april 2025

Kaj narediti s presežkom kostanja: ideje in recepti

Kostanj je v Sloveniji zelo priljubljen jesenski plod, ki nas ne razveseljuje le z okusom, ampak tudi z bogato zgodovino in tradicijo. Če ste v času obiranja nabrali preveč kostanja in ne veste, kaj z njim narediti, obstaja več načinov, kako ga uporabiti v kulinariki. Slovenija z bogato kulinarično tradicijo... e-utrip več »

Več iz medija

Začetek sezone na gradu Kostel

Z začetkom pomladi se začenja tudi nova sezona obiskov mogočnega Gradu Kostel, enega najlepše ohranjenih srednjeveških biserov ob reki Kolpi. V letošnji sezoni... e-utrip več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo