nedelja, 5. oktober 2025

Studenice: Delavnice o kulinarični dediščini zaključili s pokušino in predavanjem

Članice in člani Društva kmetic Studenice so se minuli petek, 11. oktobra, zbrali na prireditvi ob zaključku delavnic Ohranjanje kulinarične dediščine naših krajev. »Projekt je potekal preko poletja, priredili smo sedem delavnic, na temo ohranjanje kulinarične dediščine naših krajev. Naše članice so pripravljale stare kmečke jedi, ki so jih pripravljale že naše babice. Jedi, katere novice.si več »

Več iz medija

Rižota z gobami

Sestavine za 2 osebi: 250 g riža za rižoto  300 g gob (jurčki, lisičke, šampinjoni ali mešanica) večja čebula 3 stroki česna 800 ml zelenjavne jušne osnove  1... novice.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo