nedelja, 4. maj 2025

Nepogrešljivo zelje: Uporabljali so ga že naši predniki ...

Zelje spada med zelenjavo, ki jo jemo vse leto. Z vrta ga večinoma pobiramo jeseni, a lahko v njem uživamo vso zimo in si z njim, če smo ga pravilno shranili, barvamo jedilnike do pozne pomladi. Raziskave so potrdile, da zelje in druge križnice spadajo med zaščitna živila, zato naj bodo čim pogosteje na jedilniku.preberite več » lokalno aktualno več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo