sobota, 22. november 2025

Hokaido rezine s čokolado

Biskvit 200 g polnozrnate moke 100 g kokosovega sladkorja 500 g hokaido buče 2 jajci 2 žlici oljčnega olja žlica ruma 1/2 pecilnega praška ščepec soli pol žličke muškatnega oreščka pol žličke kardamoma v prahu Preliv 200 g jedilne čokolade 80 g masla Priprava 1. korak: Bučo razpolovimo in odstranimo peške, lupljenje ni potrebno, saj novice.si več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo