ponedeljek, 14. julij 2025

Je za rezanje hrane bolje uporabiti leseno ali plastično desko?

Ko gre za izbiro med lesenimi in plastičnimi deskami za rezanje, ni nujno, da je ena boljša od druge. Ključno je, kako skrbite za deske in kako jih uporabljate. Strokovnjaki za varnost hrane poudarjajo, da je ob pravilni uporabi in negi vsaka od teh desk lahko varna, če sledite določenim smernicam. PREBERITE TUDI: Takole lahko 1001 ideja več »

Več iz medija

Čas kuhanja: Stročji fižol

Stročji fižol je priljubljena in zdrava poletna zelenjava, ki jo lahko pripravimo na različne načine – v solati, boranja, zabeljen kot priloga. Da bo ostal... 1001 ideja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo