ponedeljek, 14. julij 2025

Takšnih polnjenih paprik še niste jedli, vam bodo pa zagotovo všeč

Paprike, polnjene s kuskusom, črnimi olivami, češnjevimi paradižniki, mocarelo in kaprami, so osvežujoča in lahka jed, ki združuje okuse Mediterana. Sestavine 3 paprike 60 g (1 skodelica) kuskusa 240 ml (1 skodelica) juhe (zelenjavne ali piščančje) 50 g črnih oliv 6 češnjevih paradižnikov Kapre (po okusu) 120 g mocarele Bazilika Sol in poper po okusu 1001 ideja več »

Več iz medija

Čas kuhanja: Stročji fižol

Stročji fižol je priljubljena in zdrava poletna zelenjava, ki jo lahko pripravimo na različne načine – v solati, boranja, zabeljen kot priloga. Da bo ostal... 1001 ideja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo