ponedeljek, 14. julij 2025

Piščanec v kremasti omaki s špinačo in sušenimi paradižniki bo navdušil vse za mizo

Če imate radi goste, kremaste omake, je ta recept prava izbira. Kombinacija sočnih piščančjih beder, bogate smetanove omake s parmezanom, sveže špinače in sladko-slanih posušenih paradižnikov ustvarja pravo gurmansko doživetje. Postrežete ga lahko s prilogo, kot so testenine, riž ali krompir. Sestavine 6 piščančjih beder brez kosti in kože 1 žlica oljčnega olja 1/2 čajne 1001 ideja več »

Več iz medija

Čas kuhanja: Stročji fižol

Stročji fižol je priljubljena in zdrava poletna zelenjava, ki jo lahko pripravimo na različne načine – v solati, boranja, zabeljen kot priloga. Da bo ostal... 1001 ideja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo