ponedeljek, 5. maj 2025

Pravilno zamrzovanje: Podaljšajte obstojnost živil in jim ohranite prehransko v...

Zamrzovanje je nepogrešljiva metoda za ohranjanje svežine in kakovosti hrane, ki nam omogoča, da podaljšamo obstojnost živil in ohranimo njihovo prehransko vrednost. Nizka temperatura zamrzovanja (-18 stopinj Celzija) zelo zmanjša, ali pa popolnoma prepreči razvoj mikroorganizmov. V sodobnem gospodinjstvu so zamrzovalniki ključni, zlasti v času priprave ozimnice, ko je pomembno zagotoviti varno in... domžalec več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo