ponedeljek, 14. julij 2025

Tudi stebla in listi bučk so užitni, uporabite pa jih lahko na več načinov

Čeprav vsi poznamo številne nasvete, kako čim bolj izkoristiti določeno zelenjavo v kuhinji, se velikokrat zgodi, da v naglici vse faze priprave naše jedi opravimo samodejno in odpadkov ne ločimo za nadaljnjo osnovo. Pogosto zavržemo liste korenja ali rdeče pese, ne da bi jih uporabili za pesto ali solato, ali pa bučkam odrežemo vrhove in 1001 ideja več »

Več iz medija

Čas kuhanja: Stročji fižol

Stročji fižol je priljubljena in zdrava poletna zelenjava, ki jo lahko pripravimo na različne načine – v solati, boranja, zabeljen kot priloga. Da bo ostal... 1001 ideja več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo