sobota, 22. november 2025

Jagnječja bržola

Potrebujemo: 0,5 kg  jagnječjega hrbta 8 dag masti 2 čebuli 3 stroke česna Začimbe: brinove jagode, šetraj, timijan 0,5 kg krompirja belo vino Jagnječji hrbet na hitro poparimo v vreli vodi. V večjo kozico damo maščobo, dodamo sesekljano čebulo, česen, brinove jagode, poper, šetraj, timijan in malo vroče vode. Dodamo poparjene bržole v celem kosu, novice.si več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo