Ta klasika (ki nima nobene povezave z Mongolijo) je ena bolj priljubljenih jedi v kitajskih restavracijah, in to kar po vsem svetu. Kako tudi ne, saj jo odlikuje izredno mehko in sočno meso, ki se prav topi v ustih, v okusni žametni omaki. slovenske novice več »
Več iz medija
Bralec pokazal bližnje srečanje z medvedom
Medved je bil opažen v Trpčanah pri Ilirski Bistrici. slovenske novice več »
Je življenje Meghan Markle res tako idilično, kot ga prikazuje? Mnogi v to...
Njene objave na družabnih omrežjih se zdijo zrežirane in preveč popolne. slovenske novice več »
Tragični vikend: umrli na kraju nesreče, otroka pa rešujejo v UKC...
65-letna voznica Mazde in njena 65-letna sopotnica, ki je sedela na zadnjem sedežu, obe iz območja Škofje Loke sta na kraju nesreče umrli. slovenske novice več »
Prvi poletni dan prinesel visoke temperature v Sloveniji. Poglejte, kje so...
Tudi morje je že dovolj toplo, da je k plavanju spodbudilo mnoge, ki so se odločili konec tedna preživeti na Obali. slovenske novice več »
Ti astrološki znaki so rojeni voditelji
Astrologija razkriva, kateri horoskopski znaki imajo največji potencial za vodenje. slovenske novice več »
V Teheranu rockerski Kralj Lear, izvirna različica bi bila...
Režiserka Elika Abdolrazzaghi je dramo zvočno in vizualno nadgradila. slovenske novice več »
V centru Ljubljane odjeknili streli, 28-letniku odvzeli...
Kriminalisti z intenzivno kriminalistično preiskavo nadaljujejo. slovenske novice več »
Slovenska vplivnica o življenju na štirih kolesih: poznam grozljive zgodbe z...
Klara Avsenik Žagar v podkastu razkriva, kako se razlikuje od bivanja v klasični nepremičnini. slovenske novice več »