»Hrana, ki jo kuhamo za najdražje, naj bo iskrena, da jo lahko čutimo. Ni treba, da je zahtevna. Zato sem svojo četrto kuharico napisala z mislijo na vse tiste, ki nimajo veliko časa za pripravo kosil.« Tako je v najnovejši knjigi zapisala Urška Fartelj. slovenske novice več »
Več iz medija
Zaradi (ne)urejenosti pogrom nad Klakočar Zupančičevo: Nočem se spremeniti v...
Nekatere je zmotil njen videz v Dubrovniku, to jim odgovarja. slovenske novice več »
V Dobravi pri Škocjanu huda nesreča: z vozilom trčil v 13-letnico, hudo...
Hudo poškodovano kolesarko so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. slovenske novice več »
Zvišalo se bo nadomestilo za brezposelne. Vse gre v to smer, da se delati...
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je na družbenem omrežju Facebook s sledilci delilo objavo o zvišanju denarnega nadomestila za... slovenske novice več »
Posnetek Golobove mladeži odmeva: To je golobnjak, to je...
Podmladek Gibanja Svoboda je ponudil razlago o tem, kaj je politika. slovenske novice več »
Pogačar izgubil rumeno majico, je pa odgovoril na vse napade velikega...
Na današnji gorski etapi na Dirki po Franciji je zmagal Ben Healy. slovenske novice več »
Erotični trend, ki lahko usodno poškoduje možgane
Erotična igrica lahko povzročil poškodbe možganov in celo smrt. slovenske novice več »
Čarobnost luninega vpliva: vzemite si trenutek za...
Kako izkoristiti energije v torek, 15. julija 2025. slovenske novice več »
Po napadu na 70-letnika na območju Kleč policija prostost vzela še trem...
Osumljenci so zoper 70-letnega oškodovanca uporabili solzivec, ga fizično napadli in poškodovali. slovenske novice več »