ponedeljek, 6. oktober 2025

Domača karbonara s smetano in polžki po receptu Marka Pema iz Gostilne Pem, Straža p

Potrebujemo: – 150–200 g polžkov (testenine) – 4 rumenjake – riban sir (najbolje parmezan ali grana padano) – smetana za kuhanje (odvisno, kakšno kremasto zmes bi radi imeli) – slanina – oljčno olje – sol in poper Postopek: Na štedilnik postavimo lonec vode. Ko zavre, dodamo polžke in malo solimo, kuhajo se 7 minut. V tem novice.si več »

Več iz medija

Rižota z gobami

Sestavine za 2 osebi: 250 g riža za rižoto  300 g gob (jurčki, lisičke, šampinjoni ali mešanica) večja čebula 3 stroki česna 800 ml zelenjavne jušne osnove  1... novice.si več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo