ponedeljek, 5. maj 2025

Okusni namaz iz jajčevcev

»Moja mama je bila odlična kuharica, a mi ni prav pogosto dovolila k loncem, zato je moje znanje kuhanja prihajalo počasi in na obroke, tudi in še danes s pomočjo knjig in spletnih receptov. Moj oče pa je bil specialist za ribe. Sardele je vedno pekel zunaj, na domačem dvorišču, in po njih je dišala vsa ulica, zato so še vedno moje najljubše ribe. Noben brancin ali orada ne odtehta sveže sar... lokalno aktualno več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo