sobota, 13. julij 2024

Omega Seamaster Aqua Terra 150M Black Collection

Novo predstavljene reference v zbirki Seamaster Aqua Terra so na voljo v treh velikostih: 41 mm, 38 mm in 34 mm, kar zagotavlja udobno prileganje za različne velikosti zapestij. Lakirana površina črnih številčnic daje tem ročnim uram vsestransko športno  eleganco, zaradi česar so primerne za vsako priložnost. Ohišja iz nerjavečega jekla so opremljena s kupolastim … car and user več »

Več iz medija

BMW R 12 nineT

Hja. Čas JE relativen. Nedvomno. Pred kašnimi tridesetimi leti so se mi zdeli ljudje, ki so učakali preko 40 zim, neskončno stari. Res je, da so bili po... car and user več »

FIAT in njegovih 125 let

 

V stavbi Lingotto v Torinu je potekala prireditev ob 125-letnici znamke FIAT “Smiling to the future” (Z nasmehom v prihodnost). Slovesnost je bila... car and user več »

Huawei FreeBuds 6i

 

”Povezave ni mogoče vzpostaviti”, se je izpisalo na zaslonu pametnega telefona, ko sem za poslušanje podcasta želel spariti brezžične slušalke... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo