sobota, 22. november 2025

Lubenica s feto

Priprava 1. korak: Dobro ohlajeno lubenico prerežemo na pol in vsako polovico razrežemo na ožje rezine. Z noževo konico odstranimo čim več pešk. Lubenično meso odrežemo od lupine in narežemo na 2 cm velike koščke. 2. korak: V ponvi brez olja popražimo pinjole, pazimo, da ogenj ni premočan. Med praženjem neprestano mešamo in ponev večkrat novice.si več »

Več iz medija

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Večer Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo