sreda, 16. julij 2025

Piščanec v svilnati omaki s šparglji in špinačo na cvetačnem rižu

Ta na pogled resnično impresivna jed, polna mehkih koščkov piščanca, ravno prav popečenih špargljev in še nekaj špinače, ki se kopajo v božanski svilnati omaki, je neverjetno okusna in pripravljena v slabe pol ure! Postrezite jo s cvetačnim rižem,... dnevnik več »

Več iz medija

Linhart

 

V ponedeljek je minilo 230 let od smrti Antona Tomaža Linharta. Kar je dvajset let premalo, da bi bil deležen podobne pozornosti kot leta 2006, ko smo slavili... dnevnik več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo