nedelja, 23. junij 2024

Diskoteka? Ne, le potniška kabina!

Če ste iz generacije, ki se še spomni klasičnih diskotek, boste razumeli. Običajno so bile umeščene v kakšno premajhno klet lokala, pod stropom se je vrtela nepogrešljiva rumeno osvetljena krogla. Modra ali rdeča luč v kotu je živahno mežikala v ritmu disko glasbe. Takšne, ki je dobila ime po obdobju, tako zelo drugačnem od sedanjega. vw revija več »

Več iz medija

Za oskrbnike in pohodnike

»Nad ›jurja‹ ni greha,« pravi zabaven gorniški pregovor, ki namiguje na zabavno nočno življenje v planinskih kočah nad tisoč metri nad morjem. Mi smo se... vw revija več »

ELEKTRIKA IN PROSTORNOST

Volkswagen je trg poslal še enega člana družine ID., karavansko različico njihove za zdaj največje električno gnane limuzine ID.7, ki smo jo spoznali že... vw revija več »

Najraje se vozim … s šoferjem!

 

Širša slovenska javnost je za Karen Kamenšek prvič slišala lani, ko so mediji poročali o tem, da je za dirigiranje opere Akhnaten v Metropolitanski operi... vw revija več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo