nedelja, 23. junij 2024

Audemars Piguet [RE]Master02 Selfwinding

Ta posebna izdaja sledi modelu [RE]Master01, predstavljenemu leta 2020, reinterpretaciji kronografa iz leta 1943. Tako kot so glasbeni posnetki predelani, je bila kolekcija [RE]Master zasnovana za reinterpretacijo estetskih kodeksov nekaterih najredkejših manufakturnih ur. Nova ura [RE]Master02 Selfwinding, ki je občutno večja od originalne ure, ima asimetrično pravokotno ohišje s premerom 41 mm i... car and user več »

Več iz medija

42154 LEGO Ford GT

Le kdo ne pozna “legic”. Kot mulec sem se igral s povsem preprostimi in osnovnimi, v zadnjih letih pa je nabor vrst in modelov že močno presegel meje otroške... car and user več »

Ehrana ponovno v domačih rokah

Po slabem mesecu negotovosti po odhodu enega izmed dveh ponudnikov storitve dostave se na vso srečo niso uresničili črni scenariji monopolizacije slovenskega... car and user več »

Kaj smo ujeli v objektiv?

 

Pred dnevi smo na ljubljanski obvoznici ujeli v objektiv zares neobičajno vozilo. Čeprav smo oba voznika vprašali, za katero vozilo gre, sta uspela iz obraza... car and user več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo