petek, 18. julij 2025

Bolj zdrava in trajnostna čokolada

Običajno se za pridobivanje čokolade uporabi le izvleček zrna in pulpo kakavovca, znanstveniki z univerze ETH v Zürichu pa so odkrili, da lahko lupino kakavovca uporabimo tudi kot nadomestek za granulirani sladkor. dnevnik več »

Več iz medija

Novi vrhovi za borzne indekse

 

Zadnje dneve je najpomembnejši ameriški borzni indeks S&P 500 presegel prejšnji vrh iz februarja in tako s preko 6200 točkami dosegel najvišjo vrednost... dnevnik več »

POKAŽI VIRE
+
Delo Dnevnik Primorske Siol 24ur RTV Slo N1 Svet24 Žurnal Slovenske novice Reporter Finance Forbes Mladina Ekipa Necenzurirano Preiskovalno Info360 Požareport Nova24 SEZNAM VSEH VIROV
+
Pokaži kategorije
+
Domov Slovenija Svet Gospodarstvo Šport Scena Kronika Zanimivosti Tehnologija Kultura Zdravje Prosti čas Drugo