Sestavine: 80 g pinjol 80 g parmezana v kosu 250 g čemaževih listov 80 ml olivnega olja sol ščepec sveže mletega popra Priprava: 1. korak: Liste čemaža operemo in dobro osušimo. V suhi ponvi zlato rumeno popražimo pinjole. Ponev večkrat potresemo, da se pinjole ne zažgejo. Popražene pinjole stresemo v manjšo skledico. Sir drobno naribamo. novice.si več »
Več iz medija
CELJE Bolnišnica še vedno brez predsednika sveta JZ
Splošna bolnišnica Celje je skoraj pet mesecev že brez predsednika sveta javnega zavoda. Potem, ko je spomladi po razkritju počitniške afere s predsednikom... novice.si več »
CELJSKO V obtoku spet lažni pozivi policije
Policija opozarja, da so po spletu znova zaokrožili lažni pozivi oziroma zlonamerna sporočila s podpisom Europola in policije. Širjenje tovrstnih sporočil so... novice.si več »
Velenje: Nadaljevali bodo z investicijami v gasilsko opremo
V Mestni občini Velenje nadaljujejo z investicijami v zamenjavo gasilskih avtomobilov. V ta namen bodo 20. avgusta, v prostorih Prostovoljnega gasilskega... novice.si več »
Knjiga tedna Celjske Mohorjeve: SINAJ*
* oglasno sporočilo Dve izjemni pričevanji o sveti gori Eno najuspešnejših alpinistk sveta Nives Meroi tokrat spremljamo pri osvajanju povsem drugačnega vrha,... novice.si več »
Makolčan Tim Gajser se je po štirih mesecih vrnil na dirke
Po skoraj štirih mesecih se je na dirke vrnil motokrosist Tim Gajser. Makolčan, ki je zaradi poškodbe na dirki v Švici izpustil kar devet preizkušenj za... novice.si več »
Zreče: Srečna ploščad polna srečnih ljudi
V sklopu 30 prireditev za 30 srečnih let Občine Zreče se je odvil še en poletni Zreče(sreče)FEST. Tokrat je ekipi Srečen ploščadi izdatno pomagalo tudi vreme,... novice.si več »
Luštrek in peteršilj je boljše zamrzniti kot posušiti.
Začimbe rastejo v suhem in vročem okolju, zato se je njihova zgradba že privadila na to, da v sebi zadrži najpomembnejše snovi. Tovrstne začimbe svoje... novice.si več »
V Tehnoparku se je zaključila izmenjava
V teh dneh sta Tehnopark Celje zapustili praktikantki Zoe Checchin in Kyria, ki sta preko Erasmus+ izmenjave v Celje prišli iz Italije in tukaj mesec dni... novice.si več »